Profarm.com.tr Eticaret Web Sitesi.. 29.03.2024

IV. Uluslararası Biyosidal Kongresi

T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve Biyosidal İş ve Çevre Sağlığı Derneği işbirliği, Çukurova Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nin desteği ile birlikte 25-29 Mart 2018 tarihleri arasında Susesi Otel, Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Biyosidal Kongresi’nde Refarm Şirketler Topluluğu üyesi olan Profarm, standı ile yer aldık.

Kongreyi, Chemical Watch, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) ve Avrupa Zararlı Yönetimi Dernekler Konfederasyonu (CEPA) gibi uluslararası arenada büyük rol oynayan birçok kurum ve kuruluş sunumları ile yer aldı.

Avrupa Birliği piyasasındaki mevcut biyosidal ürünler ve kullanımları, yerel yönetimlerin haşere kontrolünde biyosidal ürün yönetmeliği, satın alma süreçleri, haşere kontrolü uygulamalarında yaşanan sorun ve çözüm önerileri ve benzeri birçok konu, hastanelerin biyosidal ürün alım süreçleri, çalışan personelin bilinçlendirilmesi konuları ile üretici firmalar, üniversiteler, yetkili oteriteler, Sağlık ve Tarım Bakanlıklarına bağlı piyasa gözetim ve denetim uzmanları, hastaneler, belediyeciler, yurtiçi ve yurtdışında sektör temsilcilerinin katılımları sağlanmıştır.

Rodent kontrolünde sektörün ve halkın hizmetine sunduğumuz ve sunacağımız ürünlerimizle standımızda gerek yurtiçi gerekse yurtdışı birçok alanda ilgi gördük. Katılımcıların standımıza uğrayarak gösterdikleri bu alakaya teşekkür ederiz. Ürünlerimizin kongre içerisinde de uygulama ve kullanımları ve doğru ürün olarak gösterilmesi bizlerin çalışmalarını bir kez daha desteklemiş olup bizleri gururlandırdı.

Çocuklara karşı güvenli, orijinal-geri dönüşümlü malzemeden imal edilen kemirgen yemi istasyonlarımız, floresanlı pastamızla rodent mücadelesini sürdürmeyi ve çevreye karşı duyarlılık felsefemizle haşere mücadelesinde doğal ürün kullanımını hedeflemekteyiz. Ayrıca doğal toz ürün atımında kullanılacak PRO-PUFF el pompamızı da siz değerli katılımcılara tanıttık.

 


Refarm & Profarm Ekibi

Kongre Başkanı Prof. Dr. Muhsin Akbaba’dan Yönetim Kurulu Başkanımız Şake Yalçın’a sertifika verilirken

Yönetim Kurulu Başkanımız Şake Yalçın kongrede sunumları dikkatle dinlerken

Ürünlerimiz hakkında yurtdışı katılımcıya bilgi verirken

Yeditepe Üniversitesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin ve HSGM yetkilisi Ramazan Akpınar ile Yönetim Kurulu Başkanımız Şake Yalçın görüşürken
 

 

Hızlı Destek Hattı: 0212 230 56 74  |  info@profarm.com.tr