Profarm.com.tr Eticaret Web Sitesi.. 20.04.2024

YENİ ÜRÜNLERİMİZLE PETZOO TÜRKİYE 2019 FUARI’NDAYDIK.

7. Uluslararası Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı olan PETZOO TÜRKİYE 2019, İstanbul Fuar Merkezi’nde 31 Ekim-03 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

PETZOO 2019 İstanbul fuarı firmamız açısından başarılı geçmiştir. Yeni ürünlerimizi fuar boyunca tanıtma fırsatı bulduk. Aynı zamanda pet hayvanına sahip kişilerin arzularını da dinleyerek gelecekte çıkartacağımız ürünler için de bir tür ar-ge çalışması yapmış olduk.

Profarm olarak sektörlerdeki yenilikleri takip eden, ilerici, kolay uygulanabilen konseptler oluşturan bir firmayız. Ürün portföyümüze yeni ürünler katmaya devam edeceğiz:

Biyogüvenlik ürünlerimiz hastalık yapıcı mikroorganizmaları elemine etmek, bulaşıcılığını azaltmak, temiz ve hijyenik bir ortam oluşturmak amacıyla her alanda kullanılmaktadır.

Pet sağlık ürünlerimiz, Probiyotik & prebiyotik, proteaz enzimleri ve vitaminlerle zenginleştirilmiş sindirim sistemi düzenleyici ürünlerdir. Bu ürünlerde kullanılan probiyotiklerin türlere göre (süs kuşları veya kedi köpek) Avrupa Birliği (EU)  onaya sahip olmasına özellikle dikkat etmekteyiz.

Yine pet sağlık ürünlerimiz arasında doğal antikoksidiyaller ve antiviral ürünlerimiz bulunmaktadır.

Vitamin & mineral karmalarımız ise; eklem sağlığı, döl verimi, deri ve tüy sağlığı vb.  değişik amaçlar için özel formüllerle üretilmiş pet performans arttırıcı ürünlerdir.

Pet hayvanlarının konforunu bozan, haşerelere karşı kullanılmak üzere çıkarttığımız doğal veya formülüze edilmiş haşere mücadele ürünlerimizi de güvenle kullanabilirsiniz.

Fuarda emeği geçen herkese, ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Profarm standımızda misafirlerimizi ağırlarken

Hızlı Destek Hattı: 0212 230 56 74  |  info@profarm.com.tr